Tiedotustyökaluja kulttuuriväelle - jotta sana luovasta työstäsi leviäisi

Jotta sana luovasta työstäsi leviäisi

Kampanjat ja kilpailut

Kampanjat ja kilpailut

Kampanjat ja kilpailut ovat usein tehokas ja hauskakin tapa saada huomiota omalle työlleen. Ne sopivat hyvin esimerkiksi kirjoille, levyille, näytelmille, elokuville, tapahtumille ja näyttelyille. Voimme toteuttaa vaikkapa pienimuotoisemman Facebook-kampanjan, laajaa valtakunnallista huomiota keräävän kirjoituskilpailun tai hauskan videon, jota ihmiset jakavat mielellään sosiaalisessa mediassa. Tärkeintä kampanjoissa ovat vahva ja omaperäinen idea sekä sen tyylitajuinen ja rehellinen toteutus. Katso palveluhinnastoni.

Asiakkaat kertovat

Simo Ollilan panos Minä, Mikko ja Annikki -sarjakuvaromaanin tunnetuksi tekemisessä oli huomattava. Niin oli myös antaumus, jolla tehtäväänsä paneutui.
Pauli Kallio, Sarjakuvakustantamo Suuri Kurpitsa
Kun Simon tekemät uudet kotisivumme avattiin vuonna 2009, hän toteutti erittäin onnistuneesti tiedotuskampanjan sivuistamme, sen äänitearkistosta sekä samalla koko yhdistyksestämme. Kampanja poiki lukuisia juttuja sekä lehtiin että radioon. Helsingin Sanomat kirjoitti puolen sivun jutun yhdistyksestämme otsikolla "Kirjailijat puhuvat elävinä ja kuolleina" (HS 12.3.2009).
Katariina Romppainen, Pirkkalaiskirjailijat ry
Simo toteutti artisti Aava Uusikuun levyn tiedotuskampanjan kesällä 2011. Vedessä palaa – musiikkia Mirkka Rekolan runoihin -levy sai kiinnostuneen ja positiivisen vastaanoton. Näkyvyys lehdissä oli hyvä, ja levy menestyi yli odotusten myös myynnin suhteen. Simon laajat kontaktiverkostot kulttuurin alan toimijoihin ja mediaan ovat arvokasta pääomaa, josta myös minä sain artistina hyötyä. Hän ei unohtanut asiakastaan projektin päätyttyäkään, vaan sain vielä jälkeen päinkin yhteydenottoja tahoilta, joille Simo oli suositellut minua esiintyjäksi. Simo on ihmisläheinen, ystävällinen, rehellinen, jämpti ja asiansa osaava tekijä, jolta ei mene sormi suuhun vaikeissakaan tilanteissa.
Aava Uusikuu, laulaja-lauluntekijä

Muut palvelut: